EPDM van Resitrix

EPDM is elastisch, uv-bestendig & waterdicht

Gecertificeerd plaatser van Resitrix-EPDM

Met vier certificaten op zak is het team van Antwerp Roof Expert uw aangewezen partij om de dakbedekking EPDM te plaatsen en te onderhouden. Wij scholen ons voortdurend bij en zijn daarom op de hoogte van de laatste werkwijzen en normen. Om u duurzame resultaten te garanderen, gebruiken we EPDM van het topmerk Resitrix.

De voordelen van EPDM op een plat dak

Bovenop de voorgaande pluspunten leent EPDM zich uitstekend als dakbedekking op een groendak of een retentiedak. Dat laatste type dak houdt water enorm goed vast. Het opgevangen water kan dan hergebruikt worden. Verder is het geen probleem om EPDM op daken met zonnepanelen te plaatsen. Er zijn dus talloze architecturale mogelijkheden!

Interesse in EPDM?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Na afloop volgt een keuringsattest

Wij keuren uw dak uit EPDM

Elk plat dak dat we met EPDM bedekt hebben, keuren we na afloop. We gaan dan na of de plaatsingsrichtlijnen van de fabrikant gevolgd zijn en of alle dichtingen goed aangebracht zijn. Daarvan ontvangt u een attest. Zo kan u ervan op aan dat uw platte dak volledig in orde is.

Laat ons iets weten als u interesse heeft om uw dak met EPDM van Resitrix te laten uitrusten. We vertrekken standaard in Brasschaat (Antwerpen) voor bezoeken op locatie in heel België.

Photo,Of,A,Stainless,Steel,Roof,Exhaust,Ventilation,Fan,On