Nieuwbouw & renovatie

Plaatsing & eventueel onderhoud achteraf

Een rieten dak laten aanleggen?

Overweegt u om een rieten dak te laten aanleggen? Vertrouw dan op de expertise van Antwerp Roof Expert uit Brasschaat (Antwerpen). Al sinds 1998 hebben onze rietdekkers alle kennis in huis om een prachtig rieten dak op te bouwen. 

Eerst komen wij bij u langs om uw wensen te overlopen en eventueel de plannen van uw architect door te nemen. Daarbij informeren we u over de voordelen van een rieten dak en de mogelijke isolatie. Goed om te weten, is dat u perfect zonnepanelen op een rieten dak kan laten plaatsen.

Na de eigenlijke plaatsing kan u altijd een onderhoudscontract met ons afsluiten. We keren dan op periodieke basis terug om uw rieten dak bijvoorbeeld te ontmossen

De voordelen van een rieten dak

Een rieten dak biedt diverse voordelen:

Wie al over een rieten dak beschikt, kan het door ons vakkundig laten renoveren. Geef ons zeker een seintje als u de renovatie van uw rieten dak aan ons wil overlaten. Ons team van rietdekkers helpt u met plezier verder!

Architecten die zich afvragen wat de mogelijkheden van een rieten dak zijn en hoe ze zo’n dak in hun tekeningen kunnen opnemen, hoeven ons slechts iets te laten weten.